Serverruimte en Data Center

Serverruimte en Data Center

DatabekabelingEen serverruimte en/of data center is het kloppend hart van uw bedrijf. Een goede werking hiervan is van het grootste belang.

LARCOZ is de partner voor zowel grote als kleine bedrijven als het gaat om ontwerp, aanleg, (her)inrichting, renovatie, verhuizing en onderhoud van serverruimtes. Ook werkplekinrichting en aanleg van een datanetwerk in een kantoorruimte is onderdeel van onze werkzaamheden. Alle kabels worden netjes weggewerkt en goten.

Bij het ontwerp en de aanleg van een serverruimte of data center komen veel specialismen samen. LARCOZ voert deze allemaal in eigen beheer uit. Denkt u hierbij aan:

  • Bouwkundig ontwerp
  • Elektrotechniek en noodstroomvoorzieningen
  • Beveiliging (brand-, detectie)
  • Klimaatbeheersing
  • Inrichting

Een goed ingericht data center leidt tot kostenbesparingen, kwaliteitsverbeteringen en u verlengt de levensduur van uw apparatuur.

Service en onderhoud
Omdat er zonder data niet gewerkt kan worden en het werk ongehinderd en ongestoord door moet gaan is preventief onderhoud een must.

Serverruimte en datacenter

Hoe groot, een complete serverruimte, of klein, een enkele data aansluiting op een nieuwe werkplek of thuiskantoor, de werkzaamheden ook zijn; LARCOZ staat graag voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.