Netwerkbekabeling

Netwerkbekabeling voor uw bedrijf of kantoor aan huis

Een goed data netwerk is, overal waar gewerkt wordt, van groot belang. Alles draait om bereikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid van telefonie en internet. Of het nu een groot kantoorpand betreft, een klein kantoor of een werkplek aan huis, LARCOZ is specialist op het gebied van netwerkbekabeling van ontwerp en aanleg tot en met het onderhoud en certificering.

Thuiskantoor

 

Steeds meer mensen werken vanaf thuis. Een snelle internetverbinding, goede WiFi en voldoende data aansluitpunten zijn van belang. Zoekt u hulp bij de aanleg van het thuisnetwerk?

 

Wij helpen u graag. U kunt bij ons terecht voor:

  • Aanleggen van netwerkbekabeling
  • Aanleggen van kabelgoten
  • Realiseren data aansluitingen
  • Wegwerken bekabeling
  • Reorganiseren van de bekabeling in meterkast of andere ruimtes waar veel kabels liggen
  • Overtollige kabels verwijderen
  • Aansluiten en ophangen van apparaten en schermen
  • Labelen van kabels en aansluitingen
  • Plaatsen van access points.

Bedrijven

Flexibiliteit is een pré. Door de vele thuiswerkmogelijkheden, aangepaste omstandigheden en hedendaagse eisen is een goede data infrastructuur (netwerkbekabeling) van groot belang. Werkplekken moeten flexibel zijn. Alle werkplekken moeten daarom voorzien zijn van voldoende data aansluitingen. Door gebruik te maken van een netwerk kunt u uw medewerkers eenvoudig van plek laten verhuizen waarbij zij eenzelfde telefoonnummer en computeraansluiting behouden en dus altijd bereikbaar zijn en het werk kunnen doen.

In uw serverruimte plaatsen wij een patchkast. Deze wordt het hart van uw data infrastructuur.

Vanaf de patchkast worden alle kabels naar de werkplekken gelegd.

In de patchkast labelen wij alles en op de werkplekken worden de kabels netjes weggewerkt.

 

 

LARCOZ levert en installeert complete netwerken en netwerkvoorzieningen in grote en kleine kantooromgevingen, publieke ruimtes, banken en overheidsinstellingen. Wij kunnen uw bestaande netwerken uitbreiden of verhuizen. Wij werken hierbij enkel met gecertificeerde kwaliteitsproducten.

Bij vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om te overleggen wat wij kunnen doen uw netwerk gereed te maken voor de toekomst. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.