Het voordeel van een camerasysteem is dat u (op afstand) uw bezittingen of terrein in de gaten kunt houden.

Camerabeelden via de smartphone of tablet
Bijna iedere fabrikant heeft een eigen app voor Apple en Android ontwikkeld. Na installatie van het camerasystem downloaden wij deze app voor u op de gewenste devices (dit kunnen er meerdere zijn). Wij voeren de gegevens van het systeem in en vanaf dat moment heeft u real time toegang tot uw camerabeelden. U ziet direct wat er in of rondom uw woning of bedrijf gebeurd. Dit geeft direct een gevoel van veiligheid. U bent ervan verzekerd dat u toezicht kunt houden op specifieke punten waar de camera op staat gericht.

Het maakt niet uit waar u ter wereld ook bent; met een werkende internetverbinding kunt u altijd de beelden van uw beveiligingscamera’s bekijken. U kunt in real time meekijken en ook gedetailleerd terugkijken. Als blijkt dat er iets gestolen is of als u wilt weten wie er op uw terrein of in uw huis zijn geweest, kunt u dit in de app terugkijken.

Camerabeelden live vertonen
Op monitors en schermen kunt u de camerabeelden live vertonen. Wij leveren en installeren diverse formaten schermen voor de verschillende doelstellingen.

Een monitor of scherm is van meerwaarde bij bijvoorbeeld:

  • Parkeergarages; de observant kan vanaf zijn bureau via het scherm de parkeergarage in de gaten houden. Dit waarborgt ook de veiligheid van bezoekers.
  • Winkels of bouwmarkten; bezoekers weten zo direct dat ze in beeld worden gebracht. Dit biedt bescherming aan twee kanten; bezoekers voelen zich veilig en u verkleint de kans op criminele activiteiten.
  • Terreinbewaking: om constant toezicht te houden.
  • Bewaking van stallen; om het welzijn van de dieren in de gaten te houden. Ook wordt het veelvuldig ingezet in de periode dat jonge dieren worden geboren.
  • Machine bewaking; op afstand of vanaf een centrale plek in real time toezicht houden op de machines.

Camera in Beeld
De Politie heeft een initiatief; Camera in Beeld. Dit is een systeem waar burgers en bedrijven hun beveiligingscamera’s kunnen aanmelden. De Politie weet zo precies waar er beveiligingscamera’s hangen. Als er een misdrijf in de buurt van uw locatie is gepleegd, kan de politie gericht de beelden opvragen. Dit vergroot de pakkans.

Als u buitencamera’s heeft, kunt u deze registreren bij Camera in Beeld. Zo maakt u uw buurt en leefomgeving veiliger.
Meer informatie over dit onderwerp vindt u hier; https://www.politie.nl/informatie/hoe-werkt-camera-in-beeld.html

Camerabeelden