Recorder analoog AVC792H

Recorder-analoog-AVC792HDit is een moderne, eenvoudig te gebruiken, analoge DVR harddiskrecorder voor 4 camera’s met een snelle en compacte H.264 compressie technologie. Real-time full-D1 opname met 100 beelden per seconde. Voorzien van Nederlandse bediening en biedt een gratis App voor iOS & Android, Symbian, Blackberry, Windows Mobile etc.

Speciaal voor de iPad is er een “HD App” beschikbaar. Zo kunt u ook camerabeelden op uw tablet pc bekijken. Tevens is het mogelijk om via uw Windows of Apple PC ( Macbook )de camerabeelden vanuit Explorer, Chrome, Mozilla Firefox en Safari live te bekijken.Afhankelijk van uw netwerkprovider en beschikbare downloadsnelheid kunt u haarscherpe en vloeiende hoge resolutie camerabeelden verwachten vanuit huis, kantoor, hotel of waar ter wereld dan ook!
De recorder beschikt over een ethernet aansluiting zodat u de recorder en dus de camerabeelden via internet kan bekijken, waar ook ter wereld. De recorder heeft een HDMI video uitgang om de recorder direct op een TV toestel te kunnen aansluiten met HDMI en beschikt tevens over een VGA aansluiting om een standaard TFT of LED scherm op aan te sluiten.

Kostenindicatie € 292,- exclusief BTW.