De GX Remote Control App is een mobiele app voor de Honeywell Galaxy Flex en de Honeywell Galaxy Dimension inbraaksystemen. Met deze app heeft u altijd en overal ter wereld de mogelijkheid uw inbraaksysteem te beheren.

De GX Remote Control App kunt u gratis downloaden in de Apple Store en Google Play.

 

Om de app te gebruiken is een IP module en internetverbinding vereist. U kunt de centrale (beveiliging) eenvoudig op afstand bedienen. Met uw smartphone en/of tablet in- en uit schakelen, de status opvragen of door het logboek bladeren. Zonder dat u lijfelijk aanwezig bent heeft u de controle over het alarmsysteem.

Wilt u ook overstappen naar bediening van uw centrale middels app? Bent u benieuwd of uw Honeywell Galaxy Flex  of Honeywell Galaxy Dimension centrale geschikt is voor bediening middels app? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]