Alarmsysteem woonhuis Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw woonhuis? LARCOZ uit Alphen aan den Rijn is specialist in inbraakbeveiliging en levert maatwerk als het gaat om een alarmsysteem voor uw woonhuis.

Een professionele bescherming van uw bezittingen is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Een woninginbraak heeft een grote impact op uw gevoel van veiligheid. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe risicovoller het is uw woning te betreden hoe groter de kans dat ze uw woonhuis overslaan. Door te kiezen voor een alarmsysteem vergroot u het risico op de pak of betrapkans.

Een alarmsysteem voor uw woonhuis is er in vele uitvoeringen en opties:

  • Alarmsysteem bedraad
  • Alarmsysteem draadloos
  • Met doormelding naar meldkamer of gewoon naar uw mobiele telefoon
  • (Op afstand) bedienbaar middels app
  • Op een alarmsysteem zijn ook rookmelders, CO melders en watermelders aan te sluiten.

Een alarmsysteem installeren wij altijd in samenspraak met u. Wat zijn uw wensen? Stelt uw verzekeraar eisen aan de beveiliging? Voor ieder budget en vereiste hebben wij een oplossing.

LARCOZ is een regionaal VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Wij zijn actief in de regio Alphen aan den Rijn, Ronde Venen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groene Hart, Woerden, Utrecht en Hilversum. Wij werken alleen met de bewezen kwaliteit alarmsystemen van Honeywell, Visonic en DSC.

Wij werken vanuit de VRKI en leveren al onze systemen gecertificeerd op. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een risico- en inventarisatiegesprek. Neem vandaag nog contact met ons op.

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Kies voor kwaliteit via de vakman.