Alarmsysteem Wassenaar

LARCOZ is de expert op het gebied van inbraakbeveiliging en gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van Alarmsystemen. Alarmsystemen zijn er in vele soorten en maten. Welke past het beste bij uw situatie, wensen en eisen?

Inbraakbeveiliging is maatwerk

Globaal zijn er drie soorten alarmsystemen; bedraad, draadloos en hybride (combinatie van beide). LARCOZ installeert enkel alarmsystemen van de bewezen (en gecertificeerde) kwaliteitsmerken Honeywell en DSC. Naast de grote betrouwbaarheid zijn deze systemen ook zeer flexibel, makkelijk in gebruik en modulair. Ook kunt u ze combineren met DOMOTICA. Indien u dit wenst zijn ze middels app bedienbaar.

 

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn en u het optimale uit een beveiligingsinstallatie wil halen, maken wij graag een afspraak met u in het te beveiligen woonhuis of bedrijf. Samen bekijken we het pand en bespreken uw wensen en eisen. Onze expert brengt u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Samen met u vinden wij de balans in mate van beveiliging, vereisten en budget. Hierbij hanteren wij de VRKI als basis. Wij hebben een prachtige demonstratiekoffer bij ons zodat u zelf al gevoel met het systeem kunt krijgen.

 

De alarmsystemen van LARCOZ

U koopt bij ons het alarmsysteem en wij installeren het voor u. U wordt de eigenaar van het systeem. Wij werken niet met te dure lease contracten, koop op afbetaling of verplichte meldkameraansluitingen. Met elkaar maken we afspraken over wat nodig en gewenst is. Dit leggen we vast in een beveiligingsplan.

Indien u dit wenst of als uw verzekeraar dit eist, kunnen we het alarmsysteem in verbinding zetten met de meldkamer (PAC). Het alarmsysteem kan in geval van alarmmelding ook een bericht zenden naar uw mobiele telefoon. Er zijn bewegingsdetectoren die in geval van alarmmelding foto’s maken. U kunt dan direct via uw telefoon de alarmmelding verifiëren.

Al onze systemen leveren wij gecertificeerd op. Omdat wij een erkend beveiligingsbedrijf zijn schrijven wij kwaliteitsdocumenten uit die door het verbond van verzekeraars geaccepteerd zijn.

Service en onderhoud

Een alarmsysteem is, net zoals alle apparatuur, gebaat met goed onderhoud. U kunt ervoor kiezen met ons een service- en onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks maken wij dan een afspraak met u en lopen het systeem helemaal na. Wij voeren updates uit, maken het schoon en testen of alle meldingen nog doorkomen.

Over LARCOZ

LARCOZ is erkend door het VEB. Jaarlijks wordt ons bedrijf en opgeleverd werk onderworpen aan een strenge inspectie. In 2017 zijn wij door het VEB uitgeroepen tot één van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Hier zijn we trots op.

 

Benieuwd wat voor u de beste beveiligingsoplossing is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.