Alarmsysteem Voorschoten

LARCOZ beveiliging is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van Alarmsystemen in de regio Voorschoten.

Inbraakbeveiliging is maatwerk

Aan het aanschaffen van een alarmsysteem gaat een weloverwogen keuze vooraf. Maar wat is er allemaal mogelijk? Alarmsystemen zijn er in vele soorten, maten en prijsklasse. Welk alarmsysteem past het beste bij uw persoonlijke wensen, eisen en situatie? Voor het antwoord op deze vragen maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Samen met u vinden wij de balans in mate van beveiliging, vereisten en budget. Zelfs als het op voorhand niet zo complex lijkt. Alleen een goede inventarisatie geeft een goed advies.

De alarmsystemen van LARCOZ

LARCOZ installeert enkel alarmsystemen van de bewezen (en gecertificeerde) kwaliteitsmerken Honeywell en DSC. Deze kunnen bedraad, draadloos en hybride (combinatie van beide) zijn. Naast de grote betrouwbaarheid zijn deze systemen ook zeer flexibel, makkelijk in gebruik en modulair. Ook kunt u ze combineren met DOMOTICA.

De Centrale Controle en Stuureenheid vormt samen met het bediendeel de basis van het alarmsysteem. Hierop sluiten wij alle apparatuur aan. Een alarmsysteem waarschuwt u niet alleen in geval van inbraak. Ook kunnen rookmelders, CO melders, watermelders, temperatuurmelders en paniekknoppen op het alarmsysteem worden aangesloten. U bepaalt de mate van beveiliging.

Het alarmsysteem kunnen wij desgewenst (of als uw verzekeraar dit eist) in verbinding zetten met de meldkamer (PAC). Een meldkamer is 24/7 bereikbaar en neemt direct actie bij een alarmmelding. Het alarmsysteem kan in geval van alarmmelding ook een bericht zenden naar uw mobiele telefoon. Aan u de keuze!

Verder vinden wij het belangrijk te melden dat u de eigenaar wordt van het alarmsysteem. Wij werken niet met te dure lease contracten, koop op afbetaling of verplichte contracten/aansluitingen. Met elkaar maken we afspraken over wat nodig en gewenst is. Dit leggen we vast in een beveiligingsplan.

Onze alarmsystemen leveren wij gecertificeerd op. Omdat wij een erkend beveiligingsbedrijf zijn schrijven wij kwaliteitsdocumenten uit die door het verbond van verzekeraars geaccepteerd zijn. Wij werken volgens de VRKI.

Service en onderhoud

Een alarmsysteem is, net zoals alle apparatuur, gebaat met goed onderhoud. U kunt ervoor kiezen met ons een service- en onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks maken wij dan een afspraak met u en lopen het systeem helemaal na. Wij voeren updates uit, maken het schoon en testen of alle meldingen nog doorkomen. LARCOZ heeft een 24 en 48 uurs servicedienst.

Over LARCOZ

Naast dat wij alleen met de beste producten werken, stellen wij ook hoge eisen aan onze medewerkers. Door scholing blijven zij op de hoogte van trends, eisen en mogelijkheden. Allen zijn in het bezit van een verklaring van betrouwbaarheid.

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Jaarlijks wordt ons bedrijf en opgeleverd werk onderworpen aan een strenge inspectie. In 2017 zijn wij door het VEB uitgeroepen tot één van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Hier zijn we trots op.

 

Benieuwd wat voor u de beste beveiligingsoplossing is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.