Alarmsysteem Vinkeveen

LARCOZ is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van Alarmsystemen.

U bent voor uw woonhuis of bedrijf op zoek naar een alarmsysteem. Kiest u voor een bedraad of draadloos alarmsysteem? Moet het alarmsysteem worden aangesloten op een meldkamer (PAC) of wenst u een melding op uw mobiele telefoon in geval van inbraak, sabotage of andere calamiteit? Er zijn vele keuze mogelijkheden en het aanbod is zeer groot.

Inbraakbeveiliging is maatwerk

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn en u het optimale uit een beveiligingsinstallatie wil halen, maken wij graag een afspraak met u in het te beveiligen woonhuis of bedrijf. Samen bekijken we het pand en bespreken uw wensen en eisen. Onze expert brengt u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Samen met u vinden wij de balans in mate van beveiliging, vereisten en budget. Hierbij hanteren wij de VRKI als basis. Wij hebben een prachtige demonstratiekoffer bij ons zodat u zelf al gevoel met het systeem kunt krijgen.

 

 

Het alarmsysteem kan draadloos, bedraad of hybride (is een combinatie van beide) zijn. Het alarmsysteem kunnen wij in verbinding stellen met de meldkamer (PAC). Deze zijn 24/7 bereikbaar en ondernemen direct actie bij alarmmelding. Ook kunt u ervoor kiezen uw systeem te laten doormelden naar uw mobiele telefoon.

LARCOZ installeert enkel alarmsystemen van de bewezen kwaliteitsmerken zoals Honeywell en DSC. Naast de grote betrouwbaarheid zijn deze systemen ook zeer flexibel, makkelijk in gebruik en modulair. Ook kunt u ze combineren met DOMOTICA.

Over LARCOZ

LARCOZ kiest enkel voor kwaliteitsproducten en stelt ook aan haar medewerkers zeer hoge eisen op het gebied van kennis en klantvriendelijkheid. LARCOZ is erkend door het VEB. Jaarlijks wordt ons bedrijf en opgeleverd werk onderworpen aan een strenge inspectie. In 2017 zijn wij door het VEB uitgeroepen tot één van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Hier zijn we trots op.

Kiest u voor een alarmsysteem van LARCOZ dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Al onze systemen leveren wij gecertificeerd op.

 

Benieuwd wat voor u de beste beveiligingsoplossing is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.