Alarmsysteem Nieuw Vennep

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, makkelijk bedienbaar en flexibel alarmsysteem voor uw woonhuis of bedrijfspand in Nieuw Vennep? Welkom op de website van LARCOZ! Wij zijn specialist in het aanleggen en onderhouden van alarmsystemen.

De basis van ieder alarmsysteem is de Centrale Controle en Stuureenheid. Hierop sluiten wij alle apparatuur aan. Wij werken met een zeer bewust gekozen, select groepje fabrikanten die al jaren garant staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Beveiligen is maatwerk

Wilt u een draadloos, bedraad of hybride alarmsysteem? Wat zijn uw wensen? Welk doel dient het alarmsysteem? Stelt uw verzekeraar eisen aan de beveiliging? Dit zijn allemaal vragen waarvan het antwoord de uiteindelijke installatie bepaald. Daarom maken wij graag een afspraak met u in het te beveiligen object. LARCOZ is een erkend Beveiligingsbedrijf en werkt volgens de VRKI. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste balans en verwoorden dit in een beveiligingsplan. Hoe klein of groot de installatie omvang ook is.

Eerst zien, voelen en ervaren. Wij hebben een prachtige demonstratiekoffer. Tijdens een eerste afspraak kunt u zich al vertrouwd maken met uw toekomstige systeem.

Onze alarmsystemen zijn middels app bedienbaar (is een keuze / mogelijkheid) en melden in geval van alarm door naar uw mobiel of meldkamer.

 

 

 

 

 

Doel van het alarmsysteem

Inbraakdetectie: op de Centrale sluiten wij magneetcontacten, bewegingssensoren en signaalgevers aan. Bij het opengaan van ramen en deuren of bij beweging zullen de sirene en het flitslicht in werking gaan. Alsook de doormelding naar meldkamer of mobiel. Er zijn speciale sensoren beschikbaar die huisdiervriendelijk (tot 38 kg) zijn. Het systeem kunt u uitbreiden met overval / paniek knoppen, ruitbreukmelders en trilcontacten.

Brand / rook / CO detectie: op de centrale zijn rookmelders, hittemelders en CO melders aan te sluiten. Zodra zij detecteren zal het alarm, alsook de doormelding, in werking gaan.

Temperatuur alarm; voor koelcellen zijn er speciale temperatuurmeters die u alarmeren als de temperatuur een bepaald punt bereikt.

Paniek / overval alarm; speciale drukknoppen, hangers of armbanden geven na het indrukken direct alarm en doormelding.

Zo ziet u; de keuze is reuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het alarm vaak te combineren met domotica.

Betrouwbaar

LARCOZ biedt al jaren gepaste oplossingen voor ieder beveiligingsvraagstuk. Groot of klein. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom alleen met gecertificeerde, bewezen kwaliteitsproducten. Onze alarmsystemen leveren wij gecertificeerd op. Dit certificaat heeft de erkenning van het Verbond van Verzekeraars.

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en is in 2017 door het VEB uitgeroepen tot een van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Met uw keuze voor LARCOZ kiest u dus voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap!

Uw inbraakbeveiliging ook in de beste handen? Neemt u contact met ons op voor advies en offerte.

 

 

LARCOZ is een regionaal werkend beveiligingsbedrijf en werkzaam in de regio Nieuw-Vennep, Roelofarendsveen, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Mijdrecht, Alphen aan den Rijn.