Alarmsysteem met smartphone bedienen

U wilt een alarmsysteem voor uw woonhuis. Hoe handig zou het zijn deze via een app met uw smartphone of tablet te bedienen? Overal, of het nu thuis aan de keukentafel of op een verre vakantiebestemming is, waar WiFi is, kunt u het systeem in-, uit-, of deel schakelen,  de status opvragen, het logboek bekijken en beelden zien.

In geval van alarmmelding bij inbraak of andere calamiteit krijgt u hiervan direct een push bericht op uw mobiele telefoon. Zo weet u altijd direct wanneer er wat gaande is. Door uw alarmsysteem met smartphone te bedienen heeft u altijd de volledige controle.

Het alarmsysteem kunnen we zowel draadloos al bekabeld voor u installeren. De app is gratis te downloaden via Google Play of in the App store. Het enige wat u verder nog nodig heeft is een internetverbinding of WiFi. In ons assortiment alarmsystemen die met smartphone bedienbaar zijn, hebben wij een ruime keuze uit de series van Honeywell, Visonic en DSC. Dit zijn bewezen kwaliteitsmerken en staan zeer hoog aangeschreven.

Hoe veilig is het om het alarmsysteem met smartphone te bedienen?

Door te kiezen voor een gecertificeerd alarmsysteem dit vervolgens te laten installeren door een erkende beveiligingsinstallateur is een alarmsysteem wat bedienbaar is met smartphone net zo veilig en betrouwbaar als een bekabeld alarmsysteem wat u ter plaatse bediend.

 

Er zijn veel alarmsystemen en aanbieders op de markt. Kies voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit wordt u geboden door VEB erkende installateurs. De VEB is de grootste branchevereniging op het gebied van beveiliging. Bedrijven kunnen alleen lid worden als zij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakkundigheid en betrouwbaarheid. Hierop vindt jaarlijks een inspectie plaats waarbij ook opgeleverd werk wordt gecontroleerd. LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en is in 2017 zelfs genomineerd voor beste beveiligingsbedrijf van het jaar.

Neemt u contact met ons op voor advies of een vrijblijvende afspraak.