Nieuwe technologieën; bedien uw alarmsysteem met uw smartphone

Nieuwe technologieën maken steeds meer mogelijk. Bijna alles is tegenwoordig met een app bedienbaar. Zo ook uw alarmsysteem. Hoe veilig is dat eigenlijk?

Is het veilig uw alarmsysteem met een app te bedienen?

Het antwoord op deze vraag is ja! Voorwaarden zijn dat u dient te kiezen voor een gecertificeerd en gekeurd systeem en dit laat installeren door een vakman. LARCOZ uit Alphen aan den Rijn is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf en is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf worden wij jaarlijks gekeurd (ook met opgeleverd werk) en moeten wij voldoen aan de hoogste eisen. Van het VEB ontvingen wij in 2017 de nominatie “Beste Beveiligingsbedrijf van het jaar”. LARCOZ is werkzaam in de regio Alphen aan den Rijn en randstad.

Uw alarmsysteem met app bedienen

LARCOZ uit Alphen aan den Rijn werkt enkel met de toonaangevende fabrikanten op het gebied van alarmsystemen.

Het Honeywell Galaxy Flex alarmsysteem alsook het DSC PowerNeo alarmsysteem kan bedraad en draadloos geïnstalleerd worden en bij  beide kunt u de keuze maken het systeem met app te bedienen. De alarmsystemen van Visonic en DSC Wireless premium zijn draadloos. De gratis software installeren wij op uw smartphone of tablet.

Met uw smartphone of tablet kunt u het systeem op afstand bedienen; het logboek uitlezen, de status opvragen en eventueel beelden bekijken. Ook kunt u het alarmsysteem met uw smartphone of tablet in- en uitschakelen of deel schakelen. Bediening kan overal mits u een internetverbinding (of WiFi) heeft.

Wilt u weten welk systeem het beste bij uw situatie en budget past? Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u voor een adviesgesprek.

Neemt u contact met ons op voor advies of een vrijblijvende afspraak?