Alarmsysteem Hoofddorp

Een Alarmsysteem geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Onderzoek toont tevens aan dat het inbrekersgilde woningen met een alarmsysteem liever links laten liggen. Alarmsystemen zijn er in vele soorten. Globaal is er de keuze uit:

  • Bedraad alarmsysteem
  • Draadloos alarmsysteem
  • Hybride (combinatie van de bovenste twee) alarmsysteem

 

LARCOZ werkt enkel met de alarmsystemen van bewezen kwaliteitsfabrikanten zoals Honeywell, DSC en Visonic. U kiest niet voor niets voor een alarmsysteem. Hier moet u dan ook op kunnen vertrouwen. De Centrale Controle en Stuureenheid is het hart van de installatie. Hier wordt alle apparatuur op aangesloten.

Beveiligen is maatwerk

Ook al hoeft het niet altijd heel complex te zijn; beveiligen is maatwerk. Iedere situatie is anders en iedere consument heeft eigen redenen te kiezen voor een alarmsysteem. Voor u als consument gaat er een weloverwogen keuze aan vooraf. Daarom maken wij altijd graag een vrijblijvende afspraak met u in het te beveiligen object. Onze specialist kent de mogelijkheden, systemen en bespreekt met u de opties. Samen met u proberen wij de juiste balans te vinden in de te nemen beveiligingsmaatregelen en budget. Hierbij hanteren wij de richtlijnen van de VRKI zodat wij de installatie bij oplevering ook mogen certificeren.

Een groot voordeel van onze alarmsystemen is, naast de betrouwbaarheid, dat deze makkelijk bedienbaar zijn en eenvoudig zijn uit te breiden. Mocht u voor de toekomst aanvullende wensen of eisen hebben, kan dit eenvoudig worden gerealiseerd. Onze alarmsystemen zijn ook middels app bedienbaar (dit is een keuze).

LARCOZ inbraakbeveiliging

Kiest u voor een alarmsysteem van LARCOZ dan wordt u eigenaar van het systeem. Wij werken niet met te dure leasecontracten, koop op afbetaling of verplichte contracten. Indien u dit wenst of wanneer uw verzekeraar dit eist, kunnen wij het alarmsysteem aansluiten op een meldkamer (PAC). Ook kunt u kiezen voor een service- en onderhoudscontract van LARCOZ. Hiermee profiteert u tevens van onze 24 of 48 uurs servicedienst.

Kies voor een erkend beveiligingsbedrijf

Er zijn nogal wat aanbieders als het om beveiliging gaat. U kiest voor een goed en betrouwbaar systeem. Kies dan ook voor uitstekend vakmanschap. LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en in 2017 door het VEB uitgeroepen tot één van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Jaarlijks worden wij gecontroleerd op ons opgeleverde werk en bedrijfsprocessen. Onze medewerkers blijven door bijscholing op de hoogte van de nieuwste technieken en wettelijke eisen.

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de beveiliging van uw woonhuis of bedrijf? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.