Alarmsysteem Gouda

Op zoek naar een inbraakinstallatie, alarmsysteem, dat bij u past? Op maat geïnstalleerd? Kies dan voor de alarmsystemen van LARCOZ.

Een Alarmsysteem is er in vele soorten en maten.

  • Bekabelde alarmsystemen; verplicht bij de hogere risicoklasse
  • Draadloze alarmsystemen; perfect voor woonhuizen, het MKB en monumentale panden
  • Hybride alarmsystemen; deze zijn een combinatie van bedraad en draadloos.

LARCOZ maakt bij deze alarmsystemen enkel gebruik van bewezen, hoogwaardige kwaliteitsmerken. Als voorbeeld noemen wij Honeywell, Visonic en DSC.

Preventieve werking alarmsysteem

Van een alarmsysteem gaat een grote preventieve werking uit. Een alarmsysteem vergroot de pakkans doordat signaalgevers en doormelders in werking worden gesteld bij detectie of signalering. Een flitslamp is van de straat duidelijk zichtbaar.

Beveiligen is maatwerk

Ook al is niet iedere situatie even complex toch blijft beveiligen maatwerk. Enerzijds ligt dit aan de eventuele eisen van de verzekeraar. Anderzijds ligt het aan uw gevoel van veiligheid en welbehagen. Onze systemen zijn modulair. Dat wil zeggen dat u ze te allen tijde kunt uitbreiden. De basis van het alarmsysteem is de Centrale Controle en Stuureenheid. Hierop sluiten wij de detectoren (bijvoorbeeld beweging, rook, CO, water), magneetcontacten, signaalgevers, bedienpanelen en meldapparatuur aan.

Alarmsysteem met app bedienen

Bij een internetverbinding (WiFi of 4G) kunt u ervoor kiezen het alarmsysteem ook middels uw smartphone te bedienen, uitlezen en bewerken.

Doormelding alarmsysteem

Het alarmsysteem kan in geval van calamiteit de signaalgevers in werking stellen zoals het flitslicht of de sirene. Het alarmsysteem kan een bericht zenden naar uw mobiele telefoon of doormelden naar een meldkamer (PAC). Bij een meldkamer zitten 24/7 centralisten voor u klaar die direct actie ondernemen zodra de alarmmelding binnenkomt. Aan u is de keuze.

Service- en onderhoud

Om de maximale werking te garanderen adviseren wij u het alarmsysteem jaarlijks te onderhouden, controleren en testen. U kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten.  U profiteert dan ook van onze 24 of 48 uurs servicedienst. Wij verplichten u niet een onderhoudscontract af te sluiten.

Over LARCOZ

 

Er zijn nogal wat aanbieders als we het hebben over alarmsystemen. Kies daarom voor betrouwbaarheid. De veiligheid van een erkend bedrijf.

LARCOZ is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf.  In 2017 heeft het VEB ons uitgeroepen tot één van de vijf beste technische beveiligingsbedrijven van Nederland. Samen met u bekijken wij het te beveiligen woonhuis of bedrijf en zoeken de juiste balans tussen wensen, vereisten, mogelijkheden en kosten. De beste beveiliging voor uw woonhuis of bedrijf omvat verschillende maatregelen die samen garant staan voor een optimaal resultaat. Dit advies leggen wij vast in een beveiligingsplan.

Voorkom dat u slachtoffer wordt van een inbraak. Het is heel vervelend als een onbekende ongewenst in uw woning of bedrijf is geweest.

Interesse in een alarmsysteem en woont u in de regio van Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Hilversum? Neemt u dan contact met ons op.  Graag komen wij bij u aan voor een vrijblijvend inventarisatie- en adviesgesprek.