Alarmsysteem Den Haag

Jaarlijks installeren wij als regionaal werkend beveiligingsbedrijf vele alarmsystemen in en om Den Haag. LARCOZ is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektronische inbraakbeveiliging, alarmsystemen. Wij bieden u de keuze uit bedrade, draadloze en hybride (combinatie van beide) alarmsystemen. Hierbij werken wij enkel met uiterst betrouwbare en bewezen kwaliteitsmerken zoals Honeywell, Visonic en DSC. Deze systemen zijn flexibel en makkelijk uit te breiden.

Demonstratie

Inbraakbeveiliging is maatwerk. Iedere situatie is anders. Ook al hoeft het niet heel erg complex te zijn. Iedere consument (particulier of zakelijk) heeft eigen wensen of vereisten. Daarom maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvend risico- en inventarisatiegesprek. Met behulp van onze demonstratiekoffer kunnen wij u al kennis laten maken met het systeem en u op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Bij LARCOZ wordt u eigenaar van het systeem en wij verplichten u niet tot dure meldkamer aansluitingen en contracten.

Mocht u er echter wel voor willen kiezen, kunnen wij het alarmsysteem aansluiten op de meldkamer. Hier zitten 24/7 centralisten klaar die de alarmmelding direct opvolgen.

Ingeval van inbraak, calamiteit of sabotage kan het systeem ook een bericht zenden naar uw mobiel. Bij LARCOZ maakt u de keuze. Wij zijn er voor eerlijk advies, uiteenzetting van mogelijkheden en vakkundige installatie en nazorg.

Neem hier contact met ons op voor een afspraak.

 

 

LARCOZ werkt vanuit de VRKI (Verbeterde RisicoKlasse Indeling). Al onze installaties kunnen wij gecertificeerd opleveren.

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. In 2017 zijn wij door het VEB zelfs genomineerd tot “Beste Beveiligingsbedrijf van het jaar”. Naast dat wij onze producten met zorg uitzoeken, werken wij ook enkel met gekwalificeerde mensen die allemaal in het bezit zijn van een verklaring van betrouwbaarheid.