Alarmsysteem Amstelveen

Bent u op zoek naar een Alarmsysteem voor uw woonhuis of bedrijf? Welkom op de site van LARCOZ!

LARCOZ is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektronische inbraakbeveiliging. Wij werken al jaren met grote tevredenheid met de alarmsystemen van de bewezen kwaliteitsfabrikanten Honeywell, DSC en Visonic. Deze fabrikanten hebben een bewezen staat van dienst en bieden mogelijkheden die flexibel zijn. De alarmsystemen zijn makkelijk bedienbaar en modulair. Voor de toekomst makkelijk uit te breiden of mee te nemen naar bijvoorbeeld een nieuwe woning. Alarmsystemen kunnen bedraad, draadloos of hybride (combinatie van beide) zijn.

Welk alarmsysteem past bij onze situatie?

De keuze is reuze. De draadloze systemen zijn tegenwoordig net zo betrouwbaar als de bedrade systemen. Uiteraard met de kanttekening dat u voor een gedegen merk kiest. Het bereik van een draadloos systeem is dankzij de gebruikte PowerG technologie enorm groot. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is verder nog dat de installatie vaak binnen één dag gereed is. Ook ideaal voor monumentale panden waar het leggen van kabels vaak lastig of lelijk is. Voor de hogere risicoklasse is het verplicht te kiezen voor een bedraad alarmsysteem.

Het hart van ieder alarmsysteem is de Centrale Controle en Stuureenheid. Hierop wordt alle apparatuur aangesloten. Denkt u hierbij aan magneetcontacten, bewegingsdetectoren, signaalgevers en alarmkiezers (doormelders). Ook rookmelders, CO melders, glasbreukmelders, watermelders en overvalknoppen kunnen op het alarmsysteem worden aangesloten. Wij geven u advies op basis van de VRKI. Wat mogelijk of aanbevelenswaardig is. Indien er geen eis van uw verzekeraar ligt tot beveiligen over te gaan, bepaald u zelf de mate van de beveiliging. Waar voelt u zich prettig en veilig bij.

Beveiligen is maatwerk

Ook al hoeft het niet altijd heel spannend of complex te zijn, beveiligen blijft maatwerk. De beveiliging stemmen we af op basis van vereisten, wensen, behoeften en budget. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u in het te beveiligen object. Aansluitend kunt u onze prijsopgaaf tegemoet zien.

Ook kunnen wij u met behulp van onze demonstratiekoffer al het systeem laten zien en de mogelijkheden testen.

Over LARCOZ

Koopt u een alarmsysteem bij LARCOZ dan wordt u de eigenaar van het systeem. Wij werken niet met dure contracten, lease overeenkomsten of extra kosten voor verplichte meldkameraansluitingen. Net zoals onze systemen zijn ook wij flexibel en geven u wat u nodig heeft. Niets meer en niets minder.

Indien een meldkameraansluiting gewenst is, stellen wij het systeem in verbinding met de meldkamer.

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Door te kiezen voor een erkend beveiligingsbedrijf kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Jaarlijks worden wij geïnspecteerd op opgeleverd werk en onze bedrijfsprocessen. In 2017 zijn wij zelfs door het VEB uitgeroepen tot één van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Iets waar we trots op zijn.

 

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, advies en offerte!