U bent op zoek naar een Alarmsysteem voor uw woonhuis of bedrijfspand? Welkom op de site van LARCOZ!

LARCOZ is de specialist in inbraakbeveiliging en heeft een grote expertise in de installatie van alarmsystemen.

Soorten alarmsystemen.

Alarmsystemen zijn er in alle soorten, maten en prijsklasse. Ook een bouwmarkt verkoopt alarmsystemen. Echter zijn deze vaak niet betrouwbaar en zeker niet flexibel voor toekomstige omstandigheden.

LARCOZ werkt met drie fabrikanten die we bewust gekozen hebben omdat deze uitmunten in betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ze zijn makkelijk bedienbaar. Deze systemen kunnen op toekomstige situaties worden aangepast. Inmiddels hebben wij ook ruime kennis van deze merken en kennen alle mogelijkheden van deze systemen.

Bedraad alarmsysteem

Voor de hogere risicoklasse is een bedraad systeem verplicht. Al zijn de draadloze alarmsystemen tegenwoordig van excellente kwaliteit de betrouwbaarheid van een kabel is groter. Voor de bekabelde alarmsystemen maken wij gebruik van de Galaxy Dimension reeks van Honeywell. Een voordeel is tevens dat u geen batterijen hoeft te vervangen van de draadloze componenten.

Draadloos alarmsysteem

Zoals hierboven al aangegeven, is de kwaliteit van een draadloos alarmsysteem tegenwoordig heel erg goed. Dankzij de gebruikte PowerG technologie is ook het bereik van de componenten erg groot. Een voordeel van een draadloos systeem is dat deze vaak binnen enkele uren hangt en draait. Geen lelijke kabels of gootjes. Mocht u in de toekomst gaan verhuizen, neemt u het systeem eenvoudig mee. Wij werken hier met de producten van Visonic en DSC Wireless premium.

 

 

Hybride alarmsysteem

Op een hybride alarmsysteem kunnen de componenten bedraad en draadloos worden aangesloten. Een perfecte oplossing voor bedrijven. De Honeywell Galaxy Flex serie en de DSC PowerSeries Neo zijn kwalitatief hoogstaande hybride alarmsystemen.

Doormelding van het alarmsysteem

Ingeval van inbraak of andere calamiteit geeft het systeem alarm. De alarmmelding kan worden doorgestuurd naar uw mobiele telefoon. Ook kunnen wij het alarmsysteem in verbinding stellen met de meldkamer. Aan u de keuze.

Maatwerkoplossing

Wat is voor uw situatie de beste oplossing? Welk systeem past het beste bij uw wensen en eisen? Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een inventarisatie- en adviesgesprek. Aansluitend kunt u ons prijsvoorstel tegemoet zien.

LARCOZ beveiliging

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Naast dat wij kiezen voor kwaliteitsproducten, stellen wij ook hoge eisen aan onze medewerkers. Zij blijven door het volgen van trainingen op de hoogte van de laatste technieken. Ook zijn zij in het bezit van een verklaring van betrouwbaarheid.

LARCOZ staat voor kwaliteit en vakmanschap en legt de lat hoog. In 2017 werden wij door het VEB uitgeroepen tot één van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland.

 

 

Voorkomen is beter dan genezen. Neem contact met ons op voor advies en offerte.