Een alarmsysteem geeft een grote waarde als preventieve inbraakbeveiligingsmaatregel. Omdat een alarmsysteem de pak- en betrapkans vergroot, laten inbrekers een beveiligde woning liever links liggen. Maar wist u dat u op uw alarmsysteem ook rookmelders, CO melders, watermelders en temperatuurmelders kunt aansluiten?

Tegenwoordig zijn er ook bewegingssensoren met ingebouwde camera. In geval van alarmmelding maakt de camera een reeks foto’s die u direct kunt bekijken. Zo weet u wat er zich afspeelt.

 

 

LARCOZ is de specialist op het gebied van inbraakbeveiliging in de omgeving van Aalsmeer en het Groene Hart. Wij werken enkel met de bewezen kwaliteitsmerken Honeywell, DSC en Visonic. De alarmsystemen kunnen bedraad, draadloos of hybride zijn.

 

 

Maatwerk

Inbraakbeveiliging is maatwerk. Iedere situatie kent eigen wensen, omstandigheden en vereisten. Daarom maken wij het liefst een afspraak met u voor een nadere kennismaking en opname van het te beveiligen object.  Onze experts kennen de mogelijkheden en weten precies welke oplossing het meest geschikt is. Als erkend beveiligingsbedrijf hanteren wij bij ons advies de richtlijnen uit de VRKI. Al onze alarmsystemen mogen wij dan ook gecertificeerd opleveren.

Met u vinden wij de balans tussen de mate in beveiliging op basis van wensen, eisen en budget. Voor iedereen is er een geschikte oplossing.

 

Alarmsysteem van LARCOZ

In tegenstelling tot vele aanbieders bent u bij LARCOZ eigenaar van het alarmsysteem. Hebben wij geen dure lease regelingen of kopen op afbetaling. Ook geen verplichte meldkameraansluiting of contracten. Onze alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te breiden bij toekomstige wijzigingen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en in 2017 uitgeroepen tot een van de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Kies voor zekerheid en kwaliteit. Jaarlijks worden wij onderworpen aan inspecties. Op de zaak alsook bij opgeleverd werk. Naast de keuze voor enkel kwaliteitsmerken, investeren wij ook in opleidingen voor onze medewerkers. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste technieken. Uiteraard zijn ook alle medewerkers in het bezit van een verklaring van betrouwbaarheid.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, advies en offerte.

 

LARCOZ is een regionaal werkend beveiligingsbedrijf en werkzaam in de regio Aalsmeer, Leiden, Mijdrecht, Groene Hart, Ronde Venen, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.