Intercomsystemen

Intercomsystemen

Intercomsystemen worden veelvuldig voor diverse toepassingen gebruikt. Globaal gezien zijn ze op te delen in twee groepen:

1.Deur video/audio intercom systeem voor flats, appartementen of bedrijfsverzamelgebouwen voorzien van deuropener bediening. Deze deurposten hebben meer dan één beldrukker of digitale naamkeuze.
2.Deur video/audio intercom systeem voor enkele woningen, bedrijven of instellingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van één of twee deurstations met slechts één beldrukker en één of meerdere binnenposten eventueel met deuropener functie.

LARCOZ levert, installeert en onderhoud beide soorten intercomsystemen en per deur video/audio intercom systeem heeft u drie mogelijkheden:

1.Een intercomsysteem met een audio verbinding; horen, spreken en deur openen. Dit is een klassiek intercomsysteem.
2.Een deur video intercom systeem; veiliger dan de vraag: ‘Wie is daar’ is natuurlijk de eigen blik. Zie wie er voor de deur staat.
3.Een combinatie van beide; een intercomsysteem met spreek- en luister verbinding.

Momenteel zijn  deur video intercomsystemen met audio de meest gebruikte. Deze geven een groter gevoel van veiligheid. Deur video intercomsystemen zijn handige middelen om ongewenste personen buiten de deur te houden.

4WE-Video-mit-Planux500-150x150

Siedle-video-deurintercom-systemen-150x150

Draadloze intercom

Het kan soms lastig zijn bij een hek, poort of in een monumentaal pand bekabeling aan te leggen voor een Deur video/audio intercom systeem. Een draadloos intercomsysteem  kan dan de oplossing zijn.

Op het draadloos intercom systeem zijn meerdere monitoren/binnenstations aan te sluiten. Deze hebben een kijk/spreek verbinding en bieden de mogelijkheid de deur op afstand te openen.

Nieuw is de Panasonic VL-SWD501EX

Draadloos Panasonic IntercomsysteemIn dit nieuwe draadloze systeem zijn de modernste technieken toegepast. Zodra er een bezoeker aanbelt op het camera deurbel paneel verschijnt het beeld van de bezoeker direct op de 5 inch hoofdmonitor en op de draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset. Bent u op het moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, u kunt de opgenomen beelden van de bezoekers terug zien in het geheugen van de hoofdmonitor. Als er wordt aangebeld neemt het systeem automatisch beelden op van de bezoeker. Deze beelden kunnen worden teruggekeken vanaf de Panasonic hoofdmonitor of vanaf elke PC met een SD card slot. Ook zonder SD-kaart beschikt het interne geheugen van de Panasonic hoofdmonitor over voldoende ruimte om beelden te registreren.

Een andere nieuwe vrijheid is de Siedle Scope; een video intercom systeem en telefoon in één apparaat.

Siedle-Scope-draadloze-intercom-300x189Dit allemaal  met een draadloos video intercom systeem. Waar u zich ook bevindt, Scope toont u live wie er voor de deur staat. Daarbij biedt Scope alle functies van een video binnen station, inclusief hands-free functie en deuropenertoets.
Tegelijkertijd is de Scope een volwaardige telefoon voor het vaste net met een uitstekende spraakkwaliteit en talrijke comfortfuncties.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze producten