WiFi

Zakelijke WiFi oplossingen

Er zijn veel aanbieders van access points op de markt. Waar baseert u dan uw keuze voor een access point op? Kwaliteit? Prijs? Aantal gebruikers? Wat vindt u belangrijk?
Omdat steeds meer apparaten op WiFi werken en dit een voortzettende trend is, wordt WiFi en met name betrouwbare WiFi, welke een grote belasting aan kan, steeds belangrijker.
LARCOZ maakt gebruik van de zakelijke WiFi oplossingen van Ruckus. Zowel op de particuliere als zakelijke markt. In grote en kleine omgevingen. Met de access points van Ruckus heeft u gegarandeerd, in de meest zwaar belaste omgevingen, snelle, stabiele en betrouwbare WiFi. Constante verbindingen.
De indoor en outdoor access points van Ruckus leveren krachtige prestaties. Hierdoor heeft u, in tegenstelling tot de goedkopere merken, vaak minder access points nodig voor een uitstekend en stabiel dekkingsveld.

De innoverende technieken van Ruckus zijn o.a.
Seamless roaming; de apparaten pakken automatisch het sterkste signaal zonder onderbrekingen en verlies van data. Er is één naadloos netwerk.
Beamflex; deze technologie, de antennetechniek, creëert een intelligent WiFi-signaal. Het access point weet, middels interne antennes, waar de aangesloten apparaten zich bevinden en kiest altijd de beste en snelste weg om deze te voorzien van een goed en stabiel WFi signaal. Bij een plotselinge storing wordt overgeschakeld naar een ander zendpatroon. Beamflex staat voor; een groter bereik, betere dekking, nagenoeg geen last van externe storingsbronnen. Kortom een stabiel netwerk. Zie ook de folder.

Met de uitgebreide oplossingen en access points van Ruckus bent u klaar voor de toekomst en heeft u zowel buiten als binnen een veel minder kwetsbaar WiFi-netwerk. De access points hebben vele mogelijkheden voor ondersteuning aan mesh, VoIP en roaming. Weten welke oplossing het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk hieronder onze Ruckus-producten