Data

Data

LARCOZ is uw partner op het gebied van datanetwerken. Dit allesomvattende begrip valt op te delen in diverse segmenten. LARCOZ is voornamelijk actief in het ontwerpen van de data infrastructuur en het aanleggen van databekabeling en glasvezelnetwerken. Wij kunnen voor u vaste en draadloze oplossingen verzorgen.

Het aanleggen van datanetwerken is meer dan een infrastructuur aanleggen. Wij kunnen ook patchkasten, schakelkasten en complete telefooncentra voor u leveren en installeren. Datanetwerken aanleggen is slechts een fragment, want LARCOZ kan vanzelfsprekend ook alle telefoons, data, computers en of faxapparatuur voor u installeren en aansluiten. Alle kabels werken wij desgewenst netjes weg zodat alles overzichtelijk is opgeruimd.

Wij ontwerpen en installeren complete UTP/STP/FTP/SFTP, netwerken en glasvezelnetwerken voor datatransfer. Deze netwerken zijn geschikt voor CAT. 5 E/CAT. 6 en CAT. 7.

Als u over een bestaand netwerk beschikt, dan kunnen wij dit voor u updaten of opnieuw inrichten. De aangelegde datanetwerken of glasvezelnetwerken kunt u bovendien door LARCOZ laten doormeten en certificeren. Dit certificaat geeft u 20 jaar garantie.

LARCOZ kan tevens verschillende beveiligingsproducten in de aanleg van een datanetwerk meenemen of toevoegen aan een bestaand datanetwerk. Denkt u dan aan het aansluiten van video intercomsystemen, alarmsystemen, bewakingssystemen en camerabeveiliging.

Glasvezel

Met glasvezel bent u aangesloten op de toekomst.

Een netwerk van glasvezel is snel, stabiel en betrouwbaar. Omdat we in de toekomst steeds meer data gaan verzenden en ontvangen is het verstandig nu al te kiezen voor de grote capaciteit van glasvezel.

Verdere voordelen zijn natuurlijk de snelheid, het gemakkelijk aansluiten van camerabeveiliging met live view overal ter wereld en de vele mogelijkheden van thuiswerken, ook wel het nieuwe werken genoemd.

Datanetwerken onderhouden en aanleggen alsook glasvezelnetwerken aanleggen en onderhouden voert LARCOZ voornamelijk uit in plaatsen rondom Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over data?
Vraag informatie aan of vraag een offerte op.