Intercom draadloos

Draadloos intercomsysteem

Panasonic intercom VL-SWD501EX/UEX Draadloos Video Intercom Systeem

afbeelding-larcoz-2Panasonic introduceert een video intercom systeem welke gebruik maakt van draadloze communicatie technieken voor uw huisbewaking. De handzame handsets zijn voorzien van een full color display en kunnen eenvoudig meegenomen worden. Hierdoor kunt u overal uw bezoekers te woord staan, nadat ze aangebeld hebben. Dankzij de brede kijkhoek heeft u een uitstekend zicht op de persoon / personen die aan de deur staan. U kunt ook extra draadloze cameras en handsets toevoegen. De draadloze cameras zijn voorzien van een sensor die ook op warmte reageert. Zowel de cameras als de extra handsets worden draadloos aan het systeem gekoppeld. Mocht er meer draadloos bereik nodig zijn, dan kunnen er tevens range extenders worden aangesloten. Dankzij de draadloze installatie, bent u geheel vrij om de cameras en handsets daar te plaatsen waar u het prettig vindt in uw woning. Tevens heeft de bedrade monitor een ingebouwde opname functie, zodat iedereen die voor de deur staat en aanbelt zal worden opgenomen. Laat u zelf overtuigen van de kwaliteit en eenvoud van het systeem

Siedle Scope

Siedle-ScopeVele functionaliteiten, heeft meerdere designprijzen gewonnen en een security award ontvangen.

Waar u ook bent, in de keuken, in bad, in de tuin, in de kelder, de Siedle Scope toont u live wie er voor de deur staat. Met alle belangrijke functies van een videofoontoestel, zodat Scope in zijn laadstation op tafel een volwaardig handsfree station wordt. Één apparaat is voldoende voor de gehele communicatie. Met de Scope kunt u telefoneren, net zoals met een gebruikelijke draadloze telefoon.
Met vier Apps heeft u ook middels tablet en smartphone zicht wie er voor de deur staat.

De nieuw ontwikkelde technologie gebruikt de DECT standaard efficiënter, verstuurt meer data en verbetert zo de resolutie en weergaven van het real-time videobeeld aanzienlijk. Bovendien beschikt de nieuwe Scope over een geïntegreerd beeldgeheugen voor maximaal 50 opnames.

Siedle-Scope-materiaal-en-kleuren (1)