Le Sucre Honeywell

Review: Honeywell Le Sucre

Honeywell Le Sucre. Een innovatief en discreet beveiligingssysteem voor self-monitoring.

De Le Sucre is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van particuliere gebruikers. De Le Sucre is op basis van bewezen Honeywell-technologie dat al door miljoenen klanten wordt gebruikt en dezelfde standaard volgt als installaties die op een meldkamer zijn aangesloten. Met de Le Sucre heeft u een betaalbaar beveiligingssystemen voor self-monitoring.

Functies van de Honeywell Le Sucre

  • Onopvallend; in handformaat en gaat op in de stijlvolle interieurs van nu
  • Makkelijk in gebruik door monitoring middels smartphone, tablet of pc.
  • Mobiele apps voor algehele controle; dankzij de Total Connect mobiele apps (TC2.0E/TCCI), kunnen klanten hun Le Sucre op afstand beheren. Naast in- en uitschakeling via PC, tablet en smartphone maakt de app het ook mogelijk om Honeywells evohome-thermostaat te beheren en monitoren.
  • Status à la minute; notificaties van alarmen of gebeurtenissen per SMS of e-mail.
  • Maximaal 32 draadloze randapparaten kunnen worden aangesloten. Er is een keuze uit een compleet aanbod aan beveiligings- en comfortsensoren. Zodoende kan Le Sucre op maat worden gemaakt tot de perfecte oplossing voor iedere behoefte.
  • Compacte technologie met brede connectiviteitsmogelijkheden; meerdere verbindingsmogelijkheden in één compacte oplossing; GSM/GPRS, IP/Ethernet en 868 MHz radioconnectiviteit. Daarbij is Sucre box toekomstbestendig door de lege ruimte voor twee extra modules bijv. WiFi, Bluetooth of Zigbee.
  • Self-monitoring met visuele verificatie; door gebruikmaking van Total Connect mobiele apps (TC2.0E/TCCI), kunnen Le Sucre-gebruikers on-demand en live beelden bekijken afkomstig van de bewegingsdetector met ingebouwde camera.

Honeywell Le Sucre serie

Varianten binnen de Le Sucre serie

  1. Le Sucre GPRS: Een inbraakcentrale op zakformaat met ingebouwde GPRS en M2M SIM-kaart waardoor het ideaal is voor residentiële klanten, maar ook voor mobiele objecten zoals caravans en boten.
  2. Le Sucre Box: Compacte inbraakcentrale met IP-connectiviteit. Een betaalbare, discrete en draadloze beveiligingsoplossing voor woningen waar veiligheid, betrouwbaarheid en comfort voorop staan.
  3. Le Sucre Box+: Sucre Box-centrale inclusief GSM/GPRS-module met M2M SIM-kaart voor standaard of backup-transmissie.

Prijs

De basiskit van de Le Sucre is erg gunstig geprijsd. Kijk in onze online productcatalogus voor beschikbare kit, meer informatie en brochures.

Conclusie

Met de Le Sucre haalt u een betrouwbaar, eenvoudig te installeren en mooi vormgegeven beveiligingssysteem in huis mét cloudfuncties.
Meer weten over Le Sucre en de mogelijkheden voor uw woning of pand? Mail ons of bel ons via 0172 – 418 958.

Onze beoordeling:

Onze score

https://www.youtube.com/watch?v=G_VE19x27TM