LARCOZ beveiliging

LARCOZ is opgericht in 2011 door Arco Zuidam en werkt vanuit Alphen aan den Rijn. LARCOZ is ook werkzaam in de omliggende plaatsen als: Leiden, Ter Aar, Gouda, Bodegraven, Amsterdam, Mijdrecht/Ronde Venen, Boskoop, Waddinxveen, Hazerswoude-dorp, Woerden, Reeuwijk, Nieuwkoop en Vinkeveen.

LARCOZ heeft als achterliggende gedachte en wens het verschil te kunnen maken in betrokkenheid, servicegerichtheid en het leveren van maatwerk aangaande beveiliging, data en telecommunicatie. LARCOZ is een jong bedrijf en bestaat uit een team van professionele medewerkers met ruim 25 jaar werkervaring in de beveiliging– en telecombranche. LARCOZ is bovendien erkend en gecertificeerd door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven (VEB). Hiermee kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

De diensten en mogelijkheden van LARCOZ variëren van het leveren, installeren en onderhouden van koolmonoxide melders tot video intercomsystemen en van het aanleggen van camerabeveiliging tot het adviseren en uitvoeren van de totale inbraakbeveiliging. LARCOZ werkt vanuit Alphen aan den Rijn en is naast Alphen aan den Rijn werkzaam in alle omliggende plaatsen.

LARCOZ adviseert, inventariseert, levert, installeert, onderhoud en certificeert uw complete installatie binnen de volgende segmenten: alarmsystemen, camerasystemen, brandmeldinstallaties, toegangscontrole, datanetwerken, intercomsystemen en telefooncentrales/telecommunicatie. De beveiligingssystemen kunnen door LARCOZ op de meldkamer worden aangesloten en ook voor alarmopvolging werken wij met een betrouwbare partner, welke marktleider is in de regio. Kortom, als u op zoek bent naar een goede partner die op diverse vlakken uw beveiliging kan verzorgen, certificeren en onderhouden, dan is LARCOZ het bedrijf dat u zoekt. U heeft altijd één aanspreekpunt. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Larcoz ook voor:

  • alarmsysteem installateurs Alphen aan den Rijn
  • alarmsysteem installateurs Leiden
  • alarmsysteem installateurs Hazerswoude – dorp
  • alarmsysteem installateurs Boskoop
  • alarmsysteem installateurs Gouda
  • alarmsysteem installateurs Ter aar

Larcoz-button