De kerstdagen, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag zijn zeer populaire dagen om in te breken. Tijdens deze dagen wordt er 1,5 tot 2 keer zoveel ingebroken blijkt uit de cijfers van 2010 t/m 2014.
Niet zo gek natuurlijk. Veel mensen zijn buitenshuis of genieten van vakantie.

Natuurlijk helpen de beveiligingssystemen van LARCOZ om de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen. Een alarmsysteem of camerasysteem heeft een grote preventieve waarde.

Wat kunt u zelf doen de kans op een inbraak te verkleinen?
Goed afsluiten
Als u weggaat, sluit alle ramen en deuren en draai deze op slot. De meest inbrekers geven op als ze niet binnen enkele minuten binnen zijn.

Geef uw woning een bewoonde indruk
Laat verlichting branden (ook op de bovenverdieping), zet een radio aan en ontrek waardevolle spullen uit het zicht.

Buitenverlichting
Inbrekers staan niet graag in het licht. Zorg daarom dat uw woning voorzien is van buitenverlichting of schrikverlichting.

Voorkomen is beter dan genezen!
Woningbeveiliging op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

0172–418 958 of via info@larcoz.nl

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]